Site Reviewer
Image default
Aanbiedingen

Zilveren Sieraden

Zilveren hangers van over de hele wereld

Onze zilveren hangers zijn afkomstig van over de gehele wereld. Kies een van de zilveren kettingen uit Tibet, ga voor een exemplaar uit Israël of zorg er met handwerk vanuit Bali of Peru voor dat u op een unieke en stijlvolle manier voor de dag kunt komen. Wat dacht u bijvoorbeeld van de stoere Maori hangers, de kunstige Ghau gebedsdoosjes van de Tibetanen of een van de andere ontwerpen?

Zilveren sieraden uit Tibet bijvoorbeeld kennen vaak een sterk etnische footprint. De sieraden zijn voorzien van oude symbolen uit de eigen cultuur. Iets wat voor sieraden uit meerdere landen geldt uit de regio. Zo zijn typisch Indiase sieraden eveneens vaak voorzien van deze prachtige entnische vormgeving en uitstraling. Wil jij graag de huidige collectie bekijken? Dan mag je de website Wereldse Juwelen (website te vinden onderaan dit artikel) gewoonweg niet missen! Doe jezelf een prachtige ketting, armband, oorbellen of overig sieraad cadeau!

Zilveren kettingen

Uiteraard zijn de zilveren kettingen stuk voor stuk gemaakt van de hoogst mogelijke kwaliteit, altijd volledig met de hand. Ga voor een van de zilveren hangers van alleen zilver, of combineer dit met een van de edelstenen die zorgen voor een kleurrijke toepassing. Maak een reis rond de wereld met de verschillende sieraden en zorg ervoor dat u dat ene juweel eenvoudig online aan kunt schaffen. We komen de zilveren kettingen graag bij u thuis afleveren, zodat u er de deur niet voor uit hoeft.

Styling

Maak je look af door er een prachtige handtas of leren portemonnee bij te bestellen, kijk maar eens op Taska Lederwaren en maak je look af!

http://www.wereldsejuwelen.nl/zilveren-sieraden-online/zilveren-hangers