Laat veilig een Amerikaanse auto importeren

Wanneer u een Amerikaanse auto wilt laten importeren, wilt u natuurlijk dat dit op een veilige manier gebeurd. U zit natuurlijk niet te wachten op beschadigingen op uw nieuwe auto. Marlog Car Handling is gespecialiseerd in het importeren van uw Amerikaanse auto. Maar dit is niet het enige. Auto’s, motoren, oldtimers en boten worden professioneel van en naar elke plaats in de wereld vervoerd. Of u nu wilt samenwerken op professioneel niveau, of dat oldtimers uw passie als particulier zijn, Marlog Car Handling is altijd de juiste partner.

Plannen om een Amerikaanse auto te importeren? 

Voordelig een Amerikaanse auto laten importeren? Dan gaat u het best naar Marlog Car Handling toe. Zij helpen u met het importeren van uw prachtige Amerikaanse auto. Als een van de meest betrouwbare auto import bedrijven in Nederland regelen zij graag het volledige transportproces voor u, inclusief alle procedures die nodig zijn om een buitenlandse auto naar Nederland te importeren. U betaalt hiervoor een duidelijke all-in prijs. De kosten kunnen in veel gevallen laag gehouden worden. Voor deze lage prijs voert de specialist Handling de gehele procedure uit zoals u dat wenst. Dat is het voordeel wanneer u een specialist zoals Marlog Car Handling inschakelt.

Een duidelijk stappenplan wanneer u de opdracht geeft een Amerikaanse auto te importeren

Op zoek naar een specialist die zich bezighoudt met auto import voor particulieren en bedrijven? Kies voor kwaliteit en schakel de hulp in van Marlog Car Handling. Na de betaling, die veilig via internet gebeurt, wordt de auto opgehaald bij de verkoper. Vervolgens wordt de auto verscheept. Bij aankomst in Nederland wordt de auto rijklaar gemaakt. Ook regelt het bedrijf de verzekering en het kenteken voor u. Het hele proces wordt geregeld door de specialist. Kies daarom voor een van de beste auto import bedrijven van Nederland. Het maakt niet uit of u een auto wilt importeren uit Amerika, Canada, Japan of Dubai, de specialist heeft connecties over de hele wereld.