Tevreden klanten gegarandeerd met de nagellakken van Crystal Nails op een display of wiel

Presenteer uw aanbod met nagellakken van Crystal Nails op een display of wiel. In veel gevallen komt het namelijk voor dat de kleur aan de buitenkant van een potje niet overeenkomt met de daadwerkelijk kleur. Door gebruik te maken van displays of een nagellak wiel van Crystal Nails, bent u verzekerd dat de klant tevreden is met de gekozen lak. De displays zijn eenvoudig te presenteren in een etalage of u presenteert een display of waaier aan de klant zodra de kleur gekozen moet worden. Wilt u de display voorzien van zoveel mogelijk kleuren, maar heeft u die momenteel niet op voorraad? Geen probleem! Webshopnagelproducten is dé groothandel voor nagelstylisten, dus ook voor een ruim aanbod aan nagellakken bent u hier aan het juiste adres.

Met de juiste benodigdheden van Crystal Nails zet u een prachtige set nagels bij uw klanten

Naast het voorzien van de nagels van een kleurtje is de verzorging ook erg belangrijk voor nagelstylistes. Een manicure is hiervan een goed voorbeeld. Door de benodigdheden als nagelvijlen, voorbereidende vloeistoffen en nagelriemknippers aan te schaffen, biedt u uw klanten het totaalpakket. Combineer deze accessoires met een armsteun voor een ontspannen behandeling bij de klant en maak de behandeling compleet met tafeldoekjes en nailwipes. Kies ervoor om deze producten en andere producten van bijvoorbeeld Crystal Nails te bestellen bij Webshopnagelproducten, dé groothandel voor nagelstylistes. Of u nu net komt kijken of jarenlang ervaring heeft in uw eigen salon: bij de groothandel koopt u zowel starterkits als aanvullingen.

Gellak van Crystal Nails is het perfecte product om lang van verzorgde nagels te genieten

Heeft u weleens gehoord van gellak? Dit is een enorm populaire trend op het gebied van nagelverzorging. Voor een relatief goedkope prijs voorziet u uw klanten van een kleurrijke lak, die ook nog eens lang blijft zitten. Steeds vaker kiezen mensen daardoor voor een gellak. Bijvoorbeeld tijdens de feestdagen of zodra de vakantie voor de deur staat. Een gemiddelde gellak blijft namelijk 3 á 4 weken zitten. Uiteraard wilt u in uw salon gellak aanbieden die deze duur garandeert. Bij Webshopnagelproducten heeft u genoeg keuze uit de mooiste kleuren. Ga voor felle kleuren tijdens het zomerseizoen en warme kleuren met een glitter voor de feestmaanden in de winter. Maar ook base coats, top coats en lampen behoren tot het assortiment.