Geef uw werknemers een veilig gevoel met een BHV cursus

Ook uw bedrijf moet voorbereid zijn op eventuele noodgevallen op de werkvloer. Het is verstandig om een aantal werknemers met een BHV diploma op de werkvloer te hebben. Een medewerker met een BHV cursus kan eerste hulp verlenen, ontruimen en een beginnende brand bestrijden. Dit geeft niet alleen u een veilig gevoel, maar ook al uw medewerkers. Het behalen van een BHV diploma doen uw medewerkers bij BHV Zuid-Holland. Met een ruime trainingsruimte, waarin levensechte situaties worden nagebootst en ervaren instructeurs leren uw medewerkers in 1 of 2 dagen alles wat ze moeten weten voor het behalen van een BHV diploma.

Volg een BHV cursus tot een BHV ploegleider

Heeft u een groot bedrijf waarbij meerdere werknemers een BHV cursus hebben gevolgd? Dan kan het misschien verwarrend zijn wie te hulp schiet bij een noodsituatie. Daarom doet u er goed aan om een BHV ploegleider aan te stellen. Deze zorgt ervoor dat alle BHV’er effectief zorg kunnen verlenen. Om BHV ploegleider te worden moet de aangewezen medewerker echter wel een BHV cursus volgen, naast de basiscursus. Dit doet uw medewerker bij BHV Zuid-Holland. Ervaren instructeurs leren uw medewerker alles waar hij of zij op moet letten. Denk hierbij aan het opstellen van een plan en het managen van al de verschillende BHV’ers.

Een BHV cursus op maat volgt u bij de specialist

Heeft u een BHV cursus op maat laten maken voor uw bedrijf? Dit is heel verstandig. Het ene bedrijf is namelijk het andere niet en de noodsituaties kunnen erg van elkaar verschillen. Denk bijvoorbeeld aan een kantoor of een chemisch bedrijf met gevaarlijke stoffen. Hierdoor weet u zeker dat uw werknemers in elke situatie Eerste Hulp kunnen verlenen, een ontruiming kunnen begeleiden en een beginnende brand kunnen bestrijden. Waar u een BHV cursus op maat volgt? Bij BHV Zuid-Holland. Deze specialist is telkens op zoek naar de beste manier om een BHV cursus in te richten, staat voor een hoge kwaliteit en geeft cursussen waarbij gezelligheid hoog in het vaandel staat.