Coniferen kopen voor bedrijven of particulieren kan bij de specialist op dit gebied

Coniferen kopen voor in uw tuin? Of de uitstraling van uw bedrijfspand aankleden door middel van een mooie groene haag? Neem dan contact op met een specialist als Boomkwekerij Arno van Nunen B.V. Dit is specialist in het kweken van planten in grote aantallen, die levert aan zowel particulieren als bedrijven. En ook wanneer u de coniferen wilt verkopen of gebruiken bent u bij de specialist aan het juiste adres. Levering aan retail, hoveniers, tuincentra, groothandels, bedrijven en particulieren vormt bij de specialist absoluut geen probleem. En of u nu in Nederland woont, of buiten Nederland: coniferen kopen kan overal. De specialist levert ook aan klanten door heel Europa.

Coniferen en taxus in verschillende uitvoeringen kopen bij de boomkwekerij

U bent op zoek naar coniferen, maar wilt iets speciaals en gaat geen gewone uitvoering kopen. Dan kunt u het beste een bezoek brengen aan een gespecialiseerde boomkwekerij. Deze specialist biedt een ruim en veelzijdige assortiment. Zo kunt u bijvoorbeeld diverse soorten coniferen kopen, zowel gewone coniferen als haagconiferen. Maar u kunt bij de specialist ook terecht voor stek en plantgoed. Dan koopt u bijvoorbeeld coniferen en taxus in grote groepen, of juist een conifeer of taxus apart in een pot. Kiest u ook voor bijvoorbeeld een haagconifeer van Boomkwekerij Arno van Nunen B.V? Deze staat altijd voor u klaar met planten van uitstekende kwaliteit.

Coniferen van hoogwaardige kwaliteit kopen

Coniferen kopen doet u toch ook alleen bij een specialist die u kan verzekeren van uitstekende kwaliteit?! Om dit te kunnen garanderen kweekt de specialist met zorg en goed uitgangsmateriaal. Dat is namelijk de basis van een goede teelt. Bij Boomkwekerij Arno van Nunen B.V. wordt gewortelde stek in eigen kassen geproduceerd, zodat de kwaliteit geheel in eigen handen van de specialist blijft. Ze blijven vervolgens een jaar op bedden waarna ze verplant worden. Na twee tot drie jaar in volle grond, waarbij ze regelmatig worden ondersneden en getopt, worden ze afgeleverd. Daarvoor beschikt de specialist over een modern machinepark. Een uitstekende plant met een goede kluit: dát is wat de specialist u levert wanneer u coniferen gaat kopen.