Snelle service als u een Prefab dakkapel gaat kopen

Prefab is een term die u tegenwoordig steeds vaker voorbij ziet komen als u zich aan het oriënteren bent om een dakkapel te gaan kopen. Weet u wat deze term precies inhoudt? Of belangrijker eigenlijk nog: wat u aan een Prefab dakkapel heeft? Prefab houdt in dat u een bouwwerk, in dit geval een dakkapel of dakraam, kunt kopen dat vrijwel in zijn geheel in de fabriek in elkaar wordt gezet. Ok, en dan? Nou, omdat er geen losse onderdelen van heinde en verre besteld hoeven te worden, zijn prefab producten een stuk goedkoper! Een tweede voordeel is dat de dakkapel in zijn geheel op het dak gemonteerd kan worden. Een stuk sneller dan alles op het dak op moeten bouwen! Goedkoper én sneller, dat zijn toch voordelen die u niet laat liggen? Kijk voor uw nieuwe prefab producten bij een van de dealers van BASkapel.

Maak van uw zolder een extra kamer door een dakraam te kopen

De zolder is een kamer van het huis die mensen niet snel laten zien. Dat komt omdat de zolder vaak de laats is waar mensen al hun rommel verstoppen. U gebruikt iets niet meer? Stuur het naar de zolder! Dit met het gevolg dat er steeds meer oude spullen gaan liggen verstoffen. Voor u het weet is uw zolder helemaal volgebouwd. Zonde van de ruimte! Door een dakkapel te kopen van BASkapel, maakt u van uw zolder een extra kamer en creëert u meer daglicht in uw woning. Handig voor als er logees langskomen of als hobbykamer. Daarnaast werkt het kopen en plaatsen van een dakraam of dakkapel ook nog eens waarde verhogend voor uw woning. En waarom zou u dan kiezen voor BASkapel? Omdat deze meteen goed geïsoleerd zijn waardoor u ook nog eens op de energierekening bespaart.

Kom in de showroom kijken naar het dakraam dat u wilt kopen

Overweegt u om een dakkapel of dakraam te gaan kopen voor uw woning? Dan kan het verleidelijk zijn om dit te bestellen in een webshop. Tegenwoordig zijn webshops namelijk enorm overzichtelijk en vindt u er mooie foto’s van de producten die te koop zijn. Daar zitten echter ook nadelen aan. Hoe mooi een foto ook is, het levert altijd een vertekend beeld op van het product. Kom daarom eens langs bij een dealer van BASkapel om de collectie van dichtbij te bekijken. U kunt dan meteen om advies vragen aan een van de medewerkers. Tip: neem foto’s mee van de buitenkant van uw woning, zodat een adviseur aan u kan laten zien welke dakkapellen geschikt zijn voor uw woning.