In eigen beheer geproduceerd: een hardhouten vloer

Wanneer u een hardhouten vloer koopt is het vaak afwachten hoe de kleur daadwerkelijk wordt. Dit komt omdat bij veel bedrijven het hout wordt geïmporteerd uit het buitenland. Zij leggen deze enkel bij u. Bij Origineel Chapel Parket zit dit anders in elkaar. Dit bedrijf maakt namelijk al hun parketvloeren in eigen beheer. Dit begint al met hun participatie in zagerijen. Vervolgens voeren ze elke bewerking aan het hout tot aan het leggen van de hardhouten vloer in eigen beheer uit. Hierdoor kan het bedrijf u altijd garanderen van een hardhouten vloer van de hoogste kwaliteit.

Uw hardhouten vloer is van nature uniek

Wilt u een echt unieke vloer in uw huis hebben liggen? Kies dan voor een hardhouten vloer. Een vloer van hout, is namelijk van nature uniek. Dat komt door de verschillende nerven in het hout. Deze zijn keer op keer weer anders. Dat betekent dat niemand anders een vloer kan hebben die die er precies zo uitziet als die van u. En wilt u het allemaal nog wat specialer maken? Laat dan uw vloer op maat maken door Origineel Chapel Parket. Deze leverancier van hardhouten vloeren op maat voorziet u van een hardhouten vloer die helemaal voor u is gemaakt. Dat is pas een vloer met karakter.

Exclusieve hardhouten vloer, gewoon in Nederland geproduceerd

Ken u Origineel Chapel Parket? U kunt hier terecht voor het laten maken van een exclusieve houten vloer, geheel op maat. De productie vindt namelijk plaats in Nederland waardoor zij alles zelf in de hand hebben. Hiermee onderscheiden ze zichzelf van veel andere aanbieders van hardhouten vloeren. In hun eigen werkplaats in Nederland werken ze elke plank van uw hardhouten vloer met de hand af. Doordat ze de hele productie van de hardhouten vloer zelf uitvoeren in Nederland, hebben ze elk klein detail van de vloer compleet in eigen hand. Hierdoor kunnen ze u maatwerk aanbieden en ontvangt u van dit bedrijf altijd een vloer die speciaal voor u is gemaakt.