Site Reviewer
Image default
Aanbiedingen

4 voorbeelden van relatiegeschenken die altijd wel van pas komen

4 voorbeelden van relatiegeschenken die altijd wel van pas komen

Het gratis verstrekken van relatiegeschenken aan bijvoorbeeld klanten, beursbezoekers of zakenpartners is een effectieve methode om meer naamsbekendheid te verwerven. Het moeten dan natuurlijk wel relatiegeschenken zijn waar de ontvanger ook echt iets aan heeft. Een relatiegeschenk dat meteen in een kast verdwijnt om daar tot de volgende verhuizing niet meer uit te komen, is waarschijnlijk niet echt waar je op hoopt. Daarom geven we in deze blog vier voorbeelden van relatiegeschenken die altijd wel van pas komen. Lees je verder?

 

Van schrijfwaren kun je nooit teveel hebben

Pennen, kladblokjes en notitieboekjes, je kunt er eigenlijk nooit genoeg van hebben. Op de één of andere manier raken ze altijd kwijt (vooral de pennen) en ook nog eens op die momenten dat je écht iets moet noteren. Gelukkig hebben we tegenwoordig onze telefoon, maar soms is het wel net zo fijn om een aantekening op papier te kunnen zetten. Het is namelijk gebleken dat je dingen beter onthoudt wanneer je ze letterlijk opschrijft. Bedrukte pennen, kladblokjes, notitieboekjes en andere schrijfwaren zijn een mooi voorbeeld van een praktisch relatiegeschenk.

 

Herbruikbare tasjes onderstrepen een duurzaam imago

Heb jij als bedrijf duurzaamheid en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen hoog in het vaandel staan? En zou je dat duurzame imago graag willen uitdragen naar de buitenwereld? Laat dan herbruikbare tasjes bedrukken met jouw bedrijfsnaam, logo of slogan. Zo kun je niet alleen meer naamsbekendheid creëren, maar kun je bovendien laten blijken waar je voor staat.

Een bedrukte koffiemok voor de echte koffieverslinders

Nederland is een waar koffieland. Het liefst staan we ermee op en gaan we ermee naar bed. En daar tussenin drinken we nog enkele kopjes, bijvoorbeeld om 10:00 uur ‘s ochtends, tijdens de lunch en rond 16:00 uur. Voor veel mensen is het niet ’16:00 uur Cup-a-Soup’, maar ’16:00 uur koffietijd’. Waar je koffieverslinders echt blij mee kunt maken? Mokken met eigen afbeelding natuurlijk!

 

Paraplu’s, petten en zonnebrillen

In ons wisselvallige land loop je het ene moment met een paraplu boven je hoofd en het andere moment kun je de korte broeken, slippers, petten en zonnebrillen weer uit de kast toveren. Hoewel bedrukte paraplu’s, petten en zonnebrillen over het algemeen wat minder populaire relatiegeschenken zijn om weg te geven, kunnen veel mensen een dergelijk geschenk zeker waarderen. Een extra reserve paraplu of zonnebril is altijd handig toch?

 

https://www.loopper.com