Site Reviewer
Image default
Aanbiedingen

Haal het beste uit je thuiskantoor in je tuin!

Haal het beste uit je thuiskantoor in je tuin!

Een thuiskantoor in je tuin? Misschien heb je er nog nooit over nagedacht, maar het is helemaal geen gek idee! Het is tijd om die stapels saaie documenten en online vergaderingen op te fleuren met een vleugje frisse lucht en een groene omgeving. Benieuwd hoe je dit voor elkaar krijgt? Hier zijn enkele tips om productief te blijven terwijl je geniet van de buitenlucht!

 

1. Kies de juiste plek

Je buitenkantoor begint natuurlijk allemaal met de locatie. Kies een plek onder je tuinoverkapping modern waar je de balans vindt tussen het genieten van de natuur en praktische bruikbaarheid. Het is namelijk onhandig om je kantoor te verplaatsen naar een plek in de tuin waar je geen wifi hebt. Zorg ervoor dat je wifi-signaal daarom sterk genoeg is om verbonden te blijven met je virtuele wereld.

 

2. Ga voor comfortabele meubels 

Niemand kan productief zijn op een harde, ongemakkelijke stoel. Investeer daarom in comfortabele meubels zodat je urenlang kunt werken zonder rugklachten. Waarschijnlijk denk je al snel aan een fijne stoel met goede armleuningen, maar je kunt er ook voor kiezen om een hangmat in je kantoor op te hangen. Zodat je soms even je gedachten op een rijtje kan zetten terwijl je in de lucht hangt. 

 

3. Geniet van het natuurlijke licht 

Profiteer van het natuurlijke licht dat je tuinoverkapping van EGveranda.nl biedt. Wanneer je een bureau plaatst, zet je bureau dan zo neer dat je kunt genieten van het zonlicht. Maar let wel op, je moet je computerscherm natuurlijk nog wel kunnen lezen, dus zoek een goede combi tussen natuurlijk licht en je computerscherm. 

 

4. Groen, groener, groenst

Plant wat groen in de buurt van je thuiskantoor. Denk bijvoorbeeld aan bloemen, struiken of zelfs een kleine moestuin. Groen kan namelijk je omgeving opvrolijken en stress verminderen. Dus wil je ontspannen aan het werk gaan in je buitenkantoor, zorg dat je dan uitzicht hebt op groen. 

 

5. Luister naar de natuur

Zet geen radio aan, maar luister naar de natuur. Laat de geluiden van vogels, de wind en ritselende bladeren je werkplek binnen komen. Deze natuurlijke geluiden kunnen rustgevend zijn en je concentratie verhogen. Zo kun je heerlijk een paar uur achter elkaar werken, terwijl je tegelijkertijd geconcentreerd, maar toch rustig aan het werk bent. 

Het is tijd om die muffe binnenruimtes vaarwel te zeggen en te genieten van de schoonheid van de natuur terwijl je werkt. Vergeet niet om te ontspannen, adem in en geniet van het buitenleven. Werk slim, werk groen, en laat die creativiteit stromen!