Site Reviewer
Image default
Aanbiedingen

Inspiratie nodig voor kerstcadeaus?

Inspiratie nodig voor kerstcadeaus?

Ga je samen met je familie kerst vieren, maar heb je nog geen idee wat voor een kerstcadeaus je moet gaan kopen? Misschien dat wij jou hierbij kunnen helpen. Ben je op zoek naar cadeaus voor jouw zoon of dochter, of misschien voor jouw neefje of nichtje? Dit kan soms nog best lastig zijn. Iemand van jouw eigen leeftijd vindt vaak wel dezelfde dingen leuk, maar dat geldt niet voor een kind van bijvoorbeeld 6 jaar oud. In deze blog geven wij jou wat extra inspiratie. 

 

Jenga

Misschien ken je Jenga zelf ook wel, maar dit is een erg populair spel om te testen hoe vast jouw handen zijn. Met dit spel bouw je een toren van drie blokjes pet laag. Elke volgende laag die je hierop bouwt leg je haaks op de vorige laag. Wanneer je aan de beurt bent met het spel haal je met één hand een blok uit de toren. Dit blok leg je terug op de bovenste laag van de toren. Stort de toren in tijdens jouw beurt? Dan ben je helaas af. Blijft de terug staan? Dan is de volgende speler aan de beurt. 

 

Discolamp

Hoe leuk is het om jouw slaapkamer om te toveren tot een echte disco. Met een discolamp aan jouw plafond, kun jij een echt feestje bouwen. De discolamp zorgt namelijk voor vrolijke kleuren. Voeg hier zelf wat muziek aan toe, vraag jouw vrienden om langs te komen en dans samen alsof je in een echte discotheek bent. 

 

Puzzels

Ben je op zoek naar een kerstcadeau voor iemand die helaas nog niet mee mag spelen met de meeste spellen? Dan is het ook leuk om bijvoorbeeld een houten puzzel te komen van de Houtenspeelgoed Shop. Deze puzzels zijn te beschikbaar in diverse uitvoeringen en in verschillende moeilijkheidsgraden. Daarnaast is het ook nog eens een heel duurzaam cadeau!

 

https://www.houtenspeelgoed-shop.nl/