Site Reviewer
Image default
Aanbiedingen

Op zoek naar een passend bandje voor jouw Samsung Watch?

Op zoek naar een passend bandje voor jouw Samsung Watch?

Er zijn ondertussen verschillende soorten smartwatches op de markt gekomen. Naast de smartwatches, zijn er ook diverse bandjes op de markt gekomen. Bij het kiezen van een passend bandje voor jouw Samsung Watch is het belangrijk dat je kijkt naar de maat van het bandje. Meet van tevoren eerst jouw pols op voordat je straks de verkeerde maat besteld. Verder kun je uit verschillende soorten bandjes kiezen. Dus er is voor ieder wat wils. In deze blog lees je waar jij uit kunt kiezen bij samsung bandjes.

 

De soorten materialen

Er zijn verschillende soorten materialen verkrijgbaar als het gaat om Samsung Watch bandjes. De bandjes zijn onder andere verkrijgbaar in rubber, staal, leer en nylon. Bij de rubberen bandjes kun je kiezen voor een siliconen bandje. Deze bandjes zijn een echte favoriet. Het heeft namelijk een stoere en strakke uitstraling, maar het materiaal voelt erg prettig aan. Bij de stalen bandjes kun je bijvoorbeeld kiezen voor een stalen schakelband. Dit is een bandje dat je ook vaak voorbij ziet komen bij normale horloges. Deze bandjes geven jou een stoere en elegante look. 

 

De verschillende kleuren

Bij de verschillende soorten materialen horen ook verschillende kleuren bij. Er is een ruime keuze, waardoor het misschien zelfs nog wel lastig kiezen wordt. Bij de stalen bandjes heb je voornamelijk keuze uit: goud, zilver, rosé goud, rosé pink en zwart. Maar kies je voor een rubberen bandje dan zijn er diverse andere kleuren verkrijgbaar, zoals: rood, groen, roze, grijs en blauw. Op deze manier kun je jouw Samsung bandje goed combineren met jouw outfit. 

 

De diverse sluitingen

Bij de diverse sluitingen heb je keuze uit onder andere een druksluiting, een gespsluiting, een magneetsluiting en een vlindersluiting. Over het algemeen komen de meeste sluitingen wel bekend voor. Maar wij kunnen ons voorstellen dat je bijvoorbeeld de naam ´vlindersluiting´ nog niet kent. De vlindersluiting is een verborgen vouwsluiting in een metalen band. Het zorgt ervoor dat de band er naadloos uitziet, alsof het horloge op magische wijze vast blijft zitten zonder sluiting. De sluiting bestaat uit twee metalen scharnieren, die zich aan weerszijden ontvouwen, als een vlinder die zijn vleugels spreidt. Wanneer je je horloge om wilt doen, vouw je de scharnieren in en klikt ze in elkaar. 

https://www.watchbandjes-shop.nl/