Site Reviewer
Image default
Banen en opleidingen

Cyber Security Analist

Wil jij verantwoordelijk zijn voor de veiligheid van een van de belangrijkste instellingen in Utrecht? Dan vind je zeker de volgende interessante punten.

Wat ga je doen?

Hier gebruik je de technische omgeving voor interne werkzaamheden. Je draagt ​​direct bij aan de veiligheid van deze kritieke omgeving en aanverwante eindgebruikers. Je treedt hier op als beveiligingsanalist. Je bent dagelijks bezig met het ontwikkelen en beheren van security monitoring alerts, dashboards en rapportages. U kunt ook een ondersteunende bijdrage leveren aan het scannen van het netwerk via tools voor kwetsbaarheidsbeheer. Gezien de toekomst van de afdeling, stelt u ook voor hoe management- en informatiebeveiligingsadviseurs toekomstige gebeurtenissen beter kunnen voorspellen. Je neemt ook deel aan een innovatie en verbetert de algehele beveiligingsstrategie.

Wie ben je? Wat heb je hiervoor nodig?

-U moet natuurlijk analytisch zijn, wat belangrijk is, vooral omdat u deze tool kunt gebruiken om hun strategie te verbeteren op basis van de resultaten van de analyse.

-Kennis van beveiligings- en / of netwerkbewakingstools is erg belangrijk, aangezien dit een dagelijkse taak zal zijn. Ze werken voornamelijk in de Splunk-omgeving en hoeven deze leverancier niet te kennen.

-Een goed niveau Nederlands is erg belangrijk voor het schrijven van rapporten.

-Je hebt beter de relevante HBO afgerond op het gebied van informatiebeveiliging en / of IT-infrastructuur.

Wat mag je verwachten?

-Maximaal salaris €, –

 – Zeer flexibele werkweek (kan 32/36/38 uur werken)

 -8% vakantiegeld

-13e maand

– Leuk pensioenplan

-41 vakantiedagen op basis van 40 uur

Waar ga je werken?

Je werkt op de beveiligingsafdeling van een interne organisatie en hebt een maatschappelijke impact. Ze streven indirect naar een betere toekomst voor iedereen. Deze afdeling is verantwoordelijk voor het leveren van interne IT-diensten aan belanghebbenden en eindgebruikers. Ze innoveren ook voortdurend op het gebied van efficiëntie en een betere bescherming van de interne omgeving. Daarnaast bieden ze ook veel ontwikkelingsmogelijkheden. Dit geeft je bijvoorbeeld de mogelijkheid om daadwerkelijk een hbo- of mastergraad te behalen en een getuigschrift te behalen. Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact met ons op

 

https://www.vindazo.nl/keywords/tooling-engineer.html