Site Reviewer
Image default
Vervoer en transport

De BTC scooter is van alle markten thuis

De BTC scooter, een scooter die van alle markten thuis is. Polderscooter mag zich officiële dealer noemen van de BTC scooters. Wij bieden u erg veel modellen van deze scooter aan, van sportief tot retro, er zit altijd wel iets leuks voor u bij! De scooters van het merk BTC zijn breed inzetbaar voor u. Zo kunt u de scooter gebruiken om van huis naar uw werk te gaan. Of om even boodschappen mee te doen. Maar natuurlijk is het ook lekker om even te gaan toeren, natuurlijk wel als het zonnetje schijnt!

BTC scooters om volop van te genieten

De BTC scooter is vrij populair, veel mensen komen naar Polderscooter toe om te scooter te bezichtigen. Onze adviseurs weten alles van de scooter, vuur gerust al uw vragen op ons af, wij weten altijd alle ins en outs! Het is erg belangrijk voor ons dat u veel plezier heeft van uw BTC scooter na aankoop. Daarom geven wij u de mogelijkheid om gewoon volop te genieten van uw BTC scooter! Wij bieden u namelijk wel drie jaar motorgarantie! Hierdoor hoeft u niet extra voorzichtig te zijn met uw scooter, wees niet bang voor al die onnodige hoge kosten!

Altijd de scherpste prijzen

BTC scooters zijn erg goedkoop, hierdoor zijn deze scooters dus ook gelijk erg aantrekkelijk voor veel mensen. Wij als Polderscooter vinden het belangrijk dat wij u altijd de scherpste prijs bieden. Daarom zorgen wij ervoor dat de BTC scooters die wij aanbieden nog scherper geprijsd zijn. Dat is net een beetje extra service die onze klanten waarderen en waar wij van genieten om te verlenen!

Direct leverbaar

Wij hebben erg veel winkels in Flevoland, onze hoofdlocatie zit in Dronten. Wij nodigen u van harte uit om langs te komen en hier onze BTC scooters te bezichtigen. BTC scooters zijn zelfs direct leverbaar vanuit onze winkel in Dronten! Daarnaast staan onze adviseurs altijd voor u klaar, zij kunnen u vanuit hun expertise alles vertellen over onze BTC scooters. Daarnaast is het mogelijk om ook een kijkje te nemen bij onze andere scooters, neem dus gerust kennissen mee die misschien wel geïnteresseerd zijn in andere scooters!