Site Reviewer
Image default
Woning en Tuin

Waarom een eiken vloer de nieuwe trend is

Een eiken vloer is een hype die steeds harder opkomt, veel meer mensen kiezen hiervoor in plaats van een vloer van bijvoorbeeld beukenhout, vinyl of stenen. Bij Bax Houthandel worden alle verschillende soorten vloeren wel aangeboden, maar er zijn gewoon zoveel keuzes dat klanten vaak niet weten waar ze moeten beginnen met het maken van een beslissing. Het is niet altijd makkelijk om op eigen houtje te bepalen wat de beste fit is voor jouw huis, er is zoveel en een vloer heeft meer invloed op de sfeer in huis dan de meeste mensen denken, want het bedekt wel het hele bodemoppervlak en is hierdoor nadrukkelijk aanwezig.

De voordelen van een eiken vloer ten opzichte van de rest

Een eiken vloer heeft heel veel voordelen als je het vergelijkt met alle andere opties. Zo is eikenhout iets wat een hele lange tijd goed blijft, hiermee bedoel ik dat het niet snel slijt en de vloer voor heel veel jaar net zo mooi blijft als dat deze was bij de aanschaf. Naast dat het zo’n lange houdbaarheid als het ware heeft is het ook een groot voordeel dat het van zichzelf al een materiaal is wat kwaliteit uitstraalt en gewoon erg mooi is, dit is natuurlijk een voordeel, omdat hierdoor het hele huis al snel een wat chique uitstraling krijgt, zonder dat hiervoor hele dure meubels vereist zijn, want zoals ik in de eerste alinea al zei is de vloer een van de meeste belangrijke onderdelen van het interieur. De medewerkers van Bax Houthandel zijn dit met mij eens en kunnen hier ook veel meer over vertellen.

Waarom Bax Houthandel?

De voordelen van een eiken vloer zijn na het lezen van deze blog hopelijk wel duidelijk, maar het is natuurlijk ook nog belangrijk om te besluiten waar je deze gaat kopen. Mijn advies is om bij Bax Houthandel binnen te stappen, want hier werken uiterst deskundige medewerkers die u alles kunnen vertellen over een eiken vloer, maar ook over alle andere soorten. De service is uitstekend en de kwaliteit en prijs van de vloeren staan ook perfect met elkaar in verhouding.