Site Reviewer
Image default
Woningen

Afgebroken sleutel, bel Jackey Slotenmakers

Uw slot ging al wat zwaarder de laatste tijd, maar u stond daar niet echt bij stil… tot zojuist uw sleutel afbrak in het slot. Daar staat u dan, buiten. U kunt uw slot niet meer openkrijgen. Bel onze Slotenservice en in een mum van tijd kunt u uw woning weer binnen. Het achtergebleven stukje sleutel is zo uit het slot verwijderd. In overleg met u wordt gekeken of het slot te repareren is, of dat het misschien toch verstandiger is om uw slot te vervangen. Het is ons om het even!

Buitengesloten?

We komen eraan! Na uw telefoontje aan ons snelt een van onze monteurs naar u toe om u weer naar binnen te helpen. Voordeel is dat er geen sleutels bijgemaakt hoeven te worden, want u kunt uw eigen sleutels weer gebruiken. Maar wat als uw sleutels nu aan de binnenzijde van het slot steken? Dan wordt het een stuk lastiger om naar binnen te komen zeker? Nee, niet voor onze ervaren Jackey slotenmakers Amersfoort. Door hun jarenlange ervaring en goede training weten ze raad met alle sloten in alle situaties, dus ook als uw sleutels nog aan de binnenkant van het slot steken. Zonder schade wordt uw deur geopend.

Autoslot, kluisslot, poortslot, bootslot

Nagenoeg alle sloten werken met min of meer dezelfde mechanica. Sloten zijn onze passie, dus wij verdiepen ons graag in de diverse soorten sloten. Mocht u dus kampen met een weigerachtige kluis, een vastzittend rolluik, of een autoslot dat niet doet wat het moet doen: aarzel niet en laat onze vakmannen hun licht schijnen over uw klus. U zult versteld staan van hun kennis en kundigheid. Uw auto hebben we in een wip geopend, zonder enige schade, kluissloten kennen geen geheimen voor ons, evenals alle andere soorten sloten.

Voordelig, vakkundig, vriendelijk en snel

Onze belofte aan u! Vertrouw niet op onze mening, maar kijk naar de beoordelingen van klanten die u voorgingen bij Jackey Slotenmakers Utrecht!