Site Reviewer
Image default
Alarmsysteem

Hoe u de juiste leverancier voor huisbeveiliging kiest

Hoe u de juiste leverancier voor huisbeveiliging kiest

Je zou een willekeurige vreemdeling niet toestaan ​​om je auto te repareren – je zou de beste monteurs en auto-servicebedrijven die beschikbaar zijn onderzoeken. Hetzelfde moet gezegd worden voor uw huisbeveiligingssysteem.

Als u zich aan de hoge huisveiligheidsnormen wilt houden, staat u alleen geautoriseerd personeel toe om apparaten in uw huis te installeren en te onderhouden. Maar hoe weet u wie legitiem is?

Beveiligingsfabrikanten, zoals Alarm.com, bieden een lijst met geautoriseerde dealers die ze hebben doorgelicht. Als de fabrikant van het product vertrouwen heeft gesteld in de mogelijkheden en reputatie van de leverancier, kunt u dat ook.

Risico’s verbonden aan niet-geautoriseerde leveranciers

Niet-geautoriseerd personeel kan een slecht uitgerust beveiligingsbedrijf, een lokale klusjesman of, in het ergste geval, een persoon die van plan is uw huis op te lichten, meenemen.

Thuisapparaten kunnen gevaar lopen als een indringer fysieke toegang tot het systeem krijgt. Eenmaal binnen bij u thuis, kan een vage leverancier uw eigendom beweren en beveiligingsapparatuur met aangepaste software opstellen om later toegang of informatie te verkrijgen.

Als alternatief, terwijl een verkoper geen misdaad kan plegen, kunnen ze proberen uw familie te dwarsbomen door te betalen voor service van lage kwaliteit. Volgens de Commissie van Veiliigheid gebruiken sommige huisbeveiligings- en alarmbedrijven “hoge druk of misleidende verkooptactieken om potentiële klanten dure, en soms ondermaatse, systemen of apparatuur te laten kopen die ze niet nodig hebben.”

In beide gevallen kunnen deze omstandigheden worden vermeden.

Tips om de beste onderhoudsprovider te kiezen

Doe je onderzoek. Praat met vrienden en familie en kijk online om een ​​gerenommeerde provider in uw regio te vinden. Neem contact op met uw lokale bureau voor consumentenbescherming of het Better Business Bureau om te zien of uw geselecteerde provider bekend staat om zijn service van topkwaliteit.

Wees niet bang om te vergelijken. Vet gerenommeerde bedrijven tegen elkaar – van prijs tot product- en serviceaanbiedingen. Begin met de onderstaande vragen:

  • Is uw bedrijf bevoegd om alle producten van de fabrikant te onderhouden?
  • Kan een derde mijn thuissysteem controleren of onderhouden?
  • Hoe worden reparaties en upgrades afgehandeld?
  • Is systeemonderhoud in mijn contract ingebouwd of als add-on aangeboden?
  • Is regulier onderhoud standaard? Zo ja, hoe vaak en in welke mate?
  • Hoe moet ik een serviceaanvraag indienen als mijn systeem niet goed functioneert?
  • Hoe snel kun je een technicus bij mij thuis krijgen na het indienen van een serviceaanvraag?
  • Plan uw reparatie en vraag om identificatie. Neem bij aankomst op uw geplande afspraak contact op met de servicemonteur voor verificatie. Een legitieme thuisbeveiligingsprofessional kan de identificatie van uw provider presenteren. Zodra dit is bereikt, kunt u doorgaan met de reparatie van uw thuisprogramma.
https://www.locksecure.nl/slotenmaker-den-haag