Site Reviewer
Image default
Alarmsysteem

Persoonlijke nood-alarmsystemen voor ouderen

Persoonlijke noodresponssystemen zorgen voor veiligheid terwijl u ouder wordt

Het aantal ouderen groeit gestaag, dankzij de vooruitgang in geneeskunde en technologie. Volgens RTL Nieuws is een op de acht (13%) Nederlanders ouder dan 65. Als Baby Boomers in deze gelederen klimmen, zullen de aantallen tegen 2030 naar een op vijf (19,3%) stijgen. Slotenmaker Den HAag, onderdeel van het landlijk dekkende Lock Secure vindt het belangrijk zijn doelgroep in te lichten over de gevaren en tevens de mogelijkheden op dit gebied.

Met de opkomst van senior Baby Boomers komt ook een verschuiving in perspectieven en gedragingen, in tegenstelling tot eerdere generaties. Volgens Connected World: “Dit is geen generatie van naar de dokter gaan om beter te worden. Ze willen thuis blijven, en hen betrekken bij zelfmanagement en deelnemen aan hun zorg is de sleutel tot gezond oud worden op de werkplek. “Ze zijn ook veel technisch slimmer dan eerdere tegenhangers.

Voor deze ressons kunnen persoonlijke noodhulpsystemen (PERS) een effectieve oplossing zijn om babyboomers de onafhankelijkheid te geven waar ze van gedijen, terwijl ze voorzien in hun behoefte aan veiligheid en leefbaarheid.

Beveilig de senioren van vandaag
PERS zijn draagbare “help” -knoppen die je om je pols of nek kunt dragen, aan een sleutelhanger kunt bevestigen of in je zak kunt stoppen. Als senioren hulp nodig hebben vanwege een val of een medisch probleem, hoeven ze alleen op de knop te drukken om verbinding te maken met een operator, ongeacht op welk tijdstip van de dag. Als de knop niet per ongeluk werd geraakt, zal het meldpunt, indien van toepassing, medisch of eerstehulppersoneel waarschuwen om ervoor te zorgen dat er hulp op komst is.

Het resultaat is 24/7 gemoedsrust voor zowel senioren als hun verzorgers. Bijna de helft van alle PERS wordt voor de eindgebruiker gekocht door volwassen kinderen of andere zorgverleners.

Toekomstige Senior Safety
Zowel senioren als hun verzorgers groeien in technische kennis, wat een directe impact heeft op de PERS-markt. Zoals uitgelegd in Aging in Place Technology Watch, zorgt de groeiende beschikbaarheid van functies zoals valdetectie, mobiele applicaties, monitoring van vitale functies en GPS-tracking voor extra PERS-mogelijkheden en nog veiligere levensstijlen. Om te zorgen voor diegenen die meer nodig hebben dan alleen een paniekknop, test Vector Security momenteel producten rond deze functies.

Het opsommen
Naarmate je ouder wordt, veranderen je beveiligingsbehoeften. PERS stelt senioren in staat om onafhankelijk te blijven en tegelijkertijd veiligheid en beveiliging te waarborgen. Heeft u of een geliefde een medische aandoening, of woont u alleen en hebt u toezicht nodig? Deel hieronder je verhalen.

https://www.locksecure.nl/slotenmaker-den-haag