Site Reviewer
Image default
Auto’s en Motoren

Geef je vandaag op om snel je auto theorie te halen!

Je hoorde laatst iemand iets zeggen over theorie in 1 dag 89 euro en bent benieuwd of dat ook bij jou in de buurt kan? Zeker weten! 123 Theorie geeft haar auto theorie cursussen verspreid over het hele land. Het slagingspercentage is bijzonder hoog. Er zijn inmiddels al meer dan 15.000 kandidaten geslaagd. De training en het CBR examen doe je op één en dezelfde dag. Docenten leggen op een ontspannen en boeiende manier de belangrijke verkeersregels uit.

Het eerste en belangrijkste voorschrift is dat je andere verkeersdeelnemers niet mag hinderen of in gevaar brengen. Een regel die ook essentieel is: als je onder invloed bent van een bepaalde stof die je rijvaardigheid vermindert, mag je geen voertuig besturen. Denk aan het gebruik van hasj, alcohol die ervoor zorgen dat je minder goed kunt rijden. Wat alcohol betreft, geldt voor ervaren bestuurders -vijf jaar of langer een rijbewijs- een toegestaan alcoholpercentage van maximaal 0,5 promille. Beginnende bestuurders mogen niet meer dan 0,2 promille in hun bloed hebben.

Theorie halen in 1 dag

Kan jij ook niet wachten tot je je rijbewijs hebt en je aller eerste auto gaat kopen? Vandaag kun je de eerste stap zetten om die droom te realiseren: geef je op voor de theoriecursus Barendrecht van 123 Theorie. De aanpak van 123 Theorie is doeltreffend. Vrijwel iedereen slaagt in één keer. Oud-leerlingen zijn stuk voor stuk dolenthousiast. Je krijgt klassikaal les en er wordt tijd vrij gemaakt om te oefenen met vragen uit theorie examens van afgelopen jaren. Zo raak je bekend met de manier van vragen stellen én je komt er snel achter wat je al goed weet en waar je nog even aandachtig naar moet kijken. Als de ochtend voorbij is, gaan jullie met z’n allen genieten van een heerlijke lunch. En dan gaat het gebeuren! Samen met de andere kandidaten vertrek je naar de CBR-locatie in de buurt. 123 Theorie heeft daar een plek voor jou gereserveerd.

 

https://www.123-theorie.nl/