Site Reviewer
Image default
Auto’s en Motoren

Theorie in 1 dag

Zie jij ook zo op tegen het halen van je autotheorie? Dat is helemaal nergens voor nodig. Tenminste, als jij je laat begeleiden door 123-theorie. Want wij weten uit ervaring dat iedereen zonder moeite in één keer zijn of haar autotheorie kan halen. “Ja maar ik heb dyslexie”, horen we dan vaak zeggen. Of, “ik loop helemaal vast door mijn faalangst of door mijn ADHD”. Wij weten als geen ander dat zulke kwalen er absoluut niet voor zorgen dat jij je autotheorie niet haalt.

Hetzelfde geldt voor iemand met een taalprobleem. Een ochtend inspanning onder leiding van 123-theorie, helpt je ’s middags bij het CBR over elke drempel heen. Woon je in het midden van het land? Schrijf je dan zo gauw mogelijk in voor de theoriecursus Utrecht. Er staan de komende maanden nog een flink aantal data open, dus je hebt nog ruim de keus. En woon je niet in Utrecht? Geen probleem. Je vindt cursuslocaties door heel Nederland.

’s Morgens les, examen in de middag

Wij zorgen voor een bijzonder nuttige les in de ochtend. Natuurlijk doen we dat niet op een droge manier. We zorgen er juist voor, dat letterlijk iedereen bij de les blijft. Door de manier waarop wij de theorie behandelen, staat eigenlijk al vast dat je tijdens je examen in de middag gewoon slaagt. Want dat is het mooie van ons systeem: we geven in de ochtend les en in de middag rond je direct je examen af bij het CBR.

Bij 123-theorie kunnen wij vertrouwen op onze bewezen methode. Honderden mensen slaagden al in één keer na het doorlopen van onze ochtend les. Wij geven de lessen door het hele land, dus bijvoorbeeld ook als je in Arnhem woont. Is een theoriecursus Arnhem iets voor jou? Klik dan direct door naar onze website en claim één van de data die nog open staan. Bereid je alvast voor op de gedachte die je hebt als je onze cursusdag hebt afgerond. Je bent dan immers helemaal klaar voor je autopraktijk!

https://www.123-theorie.nl