Site Reviewer
Image default
Mode en Kleding

Hierom is je rugzak handig tijdens de vakantie

Hierom is je rugzak handig tijdens de vakantie 

Als je graag op reis gaat dan weet je het misschien al, maar een rugzak is enorm handig om mee te nemen op vakantie. Het is een handig hulpje tijdens het shoppen, maar als je bijvoorbeeld wil gaan backpacken dan is je rugzak wel helemaal onmisbaar. Wij vertellen je er meer over.

Welke rugzak

Allereerst is het belangrijk om te bedenken waarvoor jij je rugzak wilt gebruiken. Kies het formaat dat bij jou past. Heb je nog geen rugtas, dan ga je natuurlijk eerst een rugtas kopen. Er zijn genoeg blogs te vinden die jou over de grootte en de indeling kunnen adviseren.

Lekker shoppen

We beginnen simpel. Wil je op vakantie lekker een dagje winkelen, dan is jouw rugtas ideaal om mee te nemen. Je kunt dan bijvoorbeeld een mooie Tommy tas kopen om de show mee te stelen en je trouwe rugzak kan natuurlijk ook de rest van je buit meenemen. Dat is toch handig?

Een city tripje maken

Ga je een city tripje maken? Dan is een rugzak ook ideaal. Stop er jouw essentials in zoals je portemonnee, sleutels, paspoort, maar ook droge kleding en een regenjas. Dit laatste is bijvoorbeeld handig als je een dagje gaat varen of als je weet dat het wel eens kan gaan regenen. Tijdens zo’n city tripje is het natuurlijk leuk om foto’s te maken van alle bezienswaardigheden. Vergeet dus jouw camera bag met daarin je camera niet. Zo heb je later altijd nog mooie herinneringen aan een gezellige vakantie.

Backpacken

Wil jij rondtrekken door Amerika of Australië? Dan is je rugzak echt een musthave. Je neemt dan namelijk al jouw belangrijke spullen mee om te kunnen kamperen, eten en drinken en natuurlijk je schone kleding. Dan heb je natuurlijk een grote rugzak nodig. Denk bij het indelen van je rugzak aan het zwaartepunt. Deze moet precies op de heupen liggen en zo dicht mogelijk tegen je lichaam aan. Pak je rugzak zo in dat de zware spullen als het ware tegen je rug aan liggen. Op die manier blijf je in balans. Wil je hier meer informatie over? Je kunt over het indelen van je rugzak ook genoeg vinden op het web. Hang geen spullen aan de buitenkant van je rugzak. Deze kunnen bewegen en dat kan last veroorzaken. Of ze kunnen uitsteken waardoor je blijft haken, jezelf of anderen verwondt. Dat wil je niet! Wat gaat jouw volgende vakantie worden? Laat het ons weten!