Site Reviewer
Image default
Bedrijven

Het ultieme gemak van een stringbody

Veel vrouwen zullen het vast wel herkennen: continu je broek optrekken en je t shirt weer terug in je broek moeten stoppen omdat het shirt de hele tijd omhoog kruipt. Het maakt niet uit hoe high-waisted je broek ook is, je truitjes kruipen altijd omhoog. Daarbij is het ook vaak een probleem dat wanneer je een lagere broek aan hebt, dat deze dan afzakt op het moment dat je ergens gaat zitten. Soms is het zelfs zo erg dat je string boven je broek uit komt.

Het dragen van een stringbody

Het dragen van een stringbody kan op het gebied van afzakken en opkruipen een hele goede uitkomst bieden. Een stringbody is eigenlijk als het ware een string en een truitje in een. Doordat de string vastzit aan het truitje is het dus een geheel. Doordat je truitje nu dus vast zit aan je string, kan het truitje niet meer opkruipen. Daarbij kan ook je string niet meer boven je broek uit komen omdat het dus een geheel is met je truitje. De bovenkant van de body is er vaak in allerlei verschillende kleuren en modellen, keuze genoeg dus!

Andere opties om te dragen

Naast een stringbody zijn er ook nog andere varianten van de body. Zo heeft de normale body geen string aan de onderkant. Vaak wordt er met een normale body wel nog een onderbroek gedragen. Ben je geen string gewend en draag je normaal altijd normale onderbroeken, dan is een normale body wellicht een betere optie.

https://www.annavanrode.nl/lingerie/body-teddy/