Site Reviewer
Image default
Bedrijven

Fashion

Fashion, fashion, fashion, wie kent dit woord niet. Stiekem houden we er allemaal van. We dragen wat in de mode is of doen dat expres niet. We hebben allemaal onze eigen stijl, onze eigen manier om te laten zien wie we zijn. De een doet dat door alleen maar bloemenprintjes te dragen, terwijl de ander het liefst zo min mogelijk kleur draagt. Kleding kan daarnaast ook een middel zijn om een punt te maken of een boodschap over te brengen.

We uiten onszelf doormiddel van de kleren en accessoires die we dragen. Denk dan aan sneakers, jurken, rokken, shirts, broeken, brillen, caps. Want voor welke stijl gaan we eigenlijk? Willen we een echte hipster zijn en gaan we een cap kopen? Of zijn we liever stoer en dragen we een spijkerjas? Want aan de ene kant willen we wel dragen wat in is en meelopen met de trends. Maar aan de andere kant maakt het toch niet uit wat in is als we maar dragen wat we zelf mooi vinden.

Ieder jaar veranderen de trends en veranderen de verschillende stijlen van kleding en komen er nieuwe bij. Dit betekent dat er elk jaar anders soort kleding is te kopen in de winkels. Maak je geen zorgen, een wit t-shirt zal altijd nog te koop zijn in de winkel, maar bijvoorbeeld een trucker cap wat nu heel erg in is, is over 10 jaar misschien wel helemaal uit en nergens meer te koop.

Aan de andere kant hebben we gezien (en zien we nu weer) dat trends teruggekomen en dat jij misschien wel een trendsetter bent door je eigen stijl te creëren en te dragen.

Het belangrijkste is dat we dragen waar we ons fijn bij voelen en wat past bij ons. Want uiteindelijk dragen we de kleren die we aanhebben voor niemand anders dan onszelf.

https://www.snapbacks.nl/