Site Reviewer
Image default
Beauty en verzorging

De mooiste make up van Real Techniques

Tegenwoordig is Real Techniques een van de beste make up merken ter wereld. Ooit is dit merk gestart door twee wereldberoemde visagisten, genaamd Samantha en Nicole, bekend van Pixiwoo. Beauty88 biedt ontzettend veel make up van Real Techniques, hierdoor zit er altijd wel wat bij dat bij je past. Wij vinden het belangrijk om make up betaalbaar te houden voor zoveel mogelijk mensen. Daarom maken wij gebruik van zo scherp mogelijke prijzen en maken wij het graag zo makkelijk mogelijk voor u. Zo bezorgen wij al je make up gratis thuis vanaf veertig euro en kan je vanaf dertig euro een gratis keuze cadeautje uitkiezen. Daarnaast hebben wij regelmatig leuke extra’s en zorgen wij enkel voor de allerbeste kwaliteit make up. Ga naar de website www.beauty88.nl voor meer informatie.

 

Vele soorten make up van Real Techniques

 

Wij bieden verschillende soorten make up aan van Real Techniques. Ten eerste de 101 Triangle Foundation. Deze foundationkwast is erg bijzonder, dankzij haar vorm. De kwast heeft namelijk de vorm van een driehoek. Aan een kant is de kwast net als andere foundationkwasten, maar aan de andere kant steekt de kwast uit als een punt. Dit heeft als voordeel dat deze kwast makkelijk bij lastig te bereiken plekjes kan komen. Hierdoor kan je elke plek opmaken en hoef je er niet bang voor te zijn dat bepaalde plekken worden overgeslagen. Het hoekje is goed te gebruiken bij je neus, ook is de kwast handig om te gebruiken onder je ogen. Wanneer je de kwast onder de ogen gebruikt, is het verstandig om dit te doen in combinatie met concealer.

 

Krijg een goede dekking

 

De Sculpting Brush is ook een accessoire van Real Techniques dat handig te gebruiken is. Je gebruikt deze brush om foundation aan te brengen of om je gezicht te shapen. Doordat de haartjes erg stijf zijn, krijg je een erg goede dekking. Dit is erg belangrijk en deze brush is zeker niet te missen in je make up collectie!

 

Samen op zoek naar de beste make up

 

Ben je benieuwd geworden naar de andere soorten make up die wij hebben van Real Techniques? Neem dan een kijkje op onze website om hier achter te komen. Mochten er nog vragen zijn, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag de beste make up van Real Techniques te vinden!